Det skal du vide, når din virksomhed træder ind i en digital verden


I en digital verden er det vigtigt, at de danske virksomheder lærer at begå sig med teknologiske apparater. Det vil sikre os et konkurrencedygtigt Danmark.

I dagens Danmark er noget af det første en nystartet virksomhed gør at lave en hjemmeside, da den er let tilgængelig for alle, og ikke fysisk lokaliseret ét bestemt sted. Når en virksomhed og deres hjemmeside opstartes er der flere ting, der skal overvejes.

Opstart af hjemmeside

Når hjemmesiden designes, skal den designes efter din virksomheds målgruppe, og derfor er det yderst vigtigt, at du har en idé om, hvem der køber virksomhedens produkter. For at få kommunikeret og appelleret til flest mulige, skal man indskrænke sin målgruppe. Hvis målgruppen er ”alle”, svarer det næsten til at målgruppen er ”ingen”. Vores forskellige identiteter, baggrunde og interesser former os til at være forskellige mennesker, og derfor føler forskellige individer sig ikke ramt af den samme kommunikation. Derfor er det vigtigt, du kender din målgruppe, for så kan du opfylde deres behov og ønsker.

Få styr på dine kundeforhold

Som tiden går opbygger du kundeforhold, og dem skal du have styr på. Til at få styr på sine kundeforhold er CRM en god mulighed. CRM muliggør det at drive salg, service og marketing på en effektiv måde. Kundernes adfærd analyseres og gøres håndgribelig, så det gøres nemmere at levere en god kundeoplevelse. CRM som værktøjskasse kombinerer dataoptimering og intelligent adgang gennem forenkling af processen med at engagere sig med kunderne.

Database og server

Jo større virksomheden bliver, jo mere grund er der til at overveje en database og egen server. Din virksomhed kommer til at indsamle informationer, og for at holde styr på disse informationer, er der brug for struktur. Denne struktur kan komme i form af en database. En database er dog kun umagen værd, hvis man har en stor mængde data med mange relationer imellem de enkelte data, som der skal holdes styr på. Databasen skal selvfølgelig vedligeholdes og optimeres for optimal funktion. Ligeså vigtigt kan det være med en server, som kan opbevare filer og/eller udføre beregninger.

Backup

Sidst men ikke mindst undervurderer mange, hvor vigtigt det er med backup. Når man kører backup, sikrer man, at vigtige informationer ikke går tabt ved et uheld. En idé her er at automatisere backup-processen, så den kører selv. Backup bør derfor etableres og vedligeholdes for at undgå frustration og ærgrelser en dag hvor uheldet ellers ville være ude.-