Gør som Morning Train og skab eksplosiv vækst i din virksomhed


Morning Train er et webbureau med hovedsæde på Fyn, og for syv år siden kunne antallet af bureauets medarbejdere tælles på én hånd. I dag skal man bruge tre sæt hænder for at få alle ansatte med – Morning Train har haft en solid vækst siden sin grundlæggelse, og i dag har virksomheden 30 ansatte og stadig lige travlt som altid.

Virksomheden har især kunne mærke væksten i løbet af 2018; flere kunder har betydet behovet for flere produktive hænder, og nu er der efterhånden så mange på kontoret, at Morning Train har måttet se sig nødsaget til at flytte i større lokaler for at skabe et ordentligt arbejdsmiljø for de 30 ansatte.

Morning Trains succes kan tilskrives to overordnede faktorer. For det første tilbyder bureauet en række ydelser, som der er efterspørgsel på, og som understøtter hinanden ved, at de kan købes som tillægsydelser i forlængelse af hinanden. Og for det andet har Morning Train en helt særlig kultur, som gør, at virksomheden altid bevæger sig fremad, uanset antallet af bump på vejen.

Morning Trains speciale er en treenighed af ydelser, som spiller perfekt sammen

Som webbureau tilbyder Morning Train tre hovedydelser: webdesign, webudvikling og online markedsføring. Bureauet har tre separate afdelinger, som hver tager sig af de respektive ydelser. I webdesignafdelingen arbejder en art director, som udarbejder designs, samt et par frontend-udviklere, som sørger for, at art directorens design kommer til live.

I programmeringsafdelingen er der ansat et dusin backend-udviklere, som udvikler applikationer og integrationer, så webløsningerne understøtter kundernes forretning og får den til at køre som smurt.
I afdelingen for online marketing er der ansat forskellige marketingspecialister, som sammen arbejder for at hive bureauets kunder til tops i søgemaskinernes resultatsider.

Disse tre afdelinger løser vidt forskellige opgaver, men de understøtter alle sammen hinanden. Når en kunde får lavet et website, skal det typisk kobles op med nogle andre systemer, som bruges til at drive kundens virksomhed. Og et nyt og lækkert website er ikke ensbetydende med, at der automatisk kommer flere besøgende og mest af alt – kunder. Her kan en velgennemtænkt online marketingstrategi gøre underværker, og som kunde behøver man ikke røre en finger selv – bare overlad det til marketingafdelingens kompetente hænder.

Morning Trains hemmelighed til succes

Man skulle tro, at Morning Train havde fundet webbureaubranchens svar på De Vises Sten, når man ser på den utrolige vækst, som virksomheden har oplevet i løbet af de seneste par år. Men hemmeligheden er faktisk, at der ikke er nogen hemmelighed. I stedet bør man hellere tage et kig på den kultur, som hersker hos bureauet, da det nemlig er den, som gør, at virksomheden altid bevæger sig fremad.

Morning Train blev startet af en gruppe iværksættere, og som alle iværksættere ved, kræver det ihærdighed, tålmodighed, passion og ikke mindst hårdt arbejde at få sin idé ud over rampen. Denne dedikation har været et omdrejningspunkt for Morning Train lige siden, og det er også egenskaber, som ledelsen kigger efter, når der skal hyres nye medarbejdere.

Alle kan arbejde hårdt i perioder, men vedvarende dedikation og ønsket om at blive bedre er det, som skaber fremdrift, udvikling og vækst.

-